Гриша Григоров от с. Лиляче, който тежи 260 килограма и имал

...
Гриша Григоров от с. Лиляче, който тежи 260 килограма и имал
Коментари Харесай

Мъж със свръхтегло се принуди да наеме бус, за да отиде в болница

 Гриша Григоров от с. Лиляче, който тежи 260 кг и имал потребност от здравна помощ, е избавен с помощта на своите съселяни.

260-килограмовият мъж е бил придвижен до болничното заведение не с кола за спешна помощ, а с бус. Мъжът от години е със свръхтегло, с което не може да се пребори.

За него е извикана кола за спешна помощ, само че се оказало, че с нея не може да бъде превозен.  Лекарката обаче била безапелационна – би трябвало да постъпи в болница.

Тогава в село Лиляче, където цялостният мъж е повсеместен любим, се самоорганизират и съумяват да го транспортират до врачанската болница.

Въпреки,  че от болничното заведение са безапелационни, че пациентът е в устойчиво положение и би трябвало да бъде изписан, в момента  комисия преценя дали  може да бъде оставен  в поделение до четвъртък, когато би трябвало да бъде признат в столична клиника. В момента се лекува незабавното поделение на врачанската болница, заяви бТВ.

 

Междувременно започнаха разпити на очевидци за трагичния случай с 28-годишния Веселин Георгиев. Гледните точки на незабавния екип и на околните радикално се разминават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР